Kokius netoleravimus tiriame

Netoleravimai žmonėms
Maisto produktai
Antis, fazanas, muskusinė antis, žąsiena, aviena, triušis, naminė antis, elnias, vištiena, veršelis, triušis, kengūra, ėriena, kepenys (ėriena), kepenys (jautiena), kepenys (kiauliena), broileriai, arkliena, kalakutiena, kurapka, elnias, šiaurės elnias, džiovinta jautiena, aviena, kiauliena, šoninė, kiškis, strutis, kalakutiena, laukinis triušis, šernas, kultivuoti grybai, jūros dumbliai, artišokai, baklažanai, avokadas, žiediniai kopūstai, pupelės, pupelės (storos), brokoliai, rėžiukai, grybai, vyšniniai pomidorai, trūkažolės, kininiai kopūstai, endivija, žirniai, salotos, pankoliai, pupelės, frisée salotos, pupelės, lapiniai kopūstai, marinuoti agurkai, morkos, bulvės, česnakai, kaliaropės, salotos, kresai, moliūgai, porai, lima pupelės, lęšiai, lollo Rosso, mangoldai, morkos, okra, alyvuogės (žalios), alyvuogės (juodosios), palmių širdys, paprikos (geltonos), paprikos (žalios), paprikos (raudonos), petražolės, voveraitės, grybai, portulaka, radicchio, ridikėliai, ridikėliai, romanesco, briuseliniai kopūstai, burokėliai, raudonieji kopūstai, raketai, ropės, ropės, agurkai, juodieji salierai, salierai, garstyčios (žaliosios), šparagai, špinatai, smailieji kopūstai, švedai, saldžiosios bulvės, pomidorai, topinambai, miško grybai, vasabi, baltieji kopūstai, savojos kopūstai, cukinijos, cukriniai runkeliai, svogūnai, miežiai (Hordeum vulgare), avižos (Avena sativa), burnočiai, basmati ryžiai, grikiai, kukurūzų dribsniai, spelta, miežiai, gliadinas perlinės kruopos, neprinokusios speltos, avižos, tarkuotos avižos, kietieji kviečiai, soros, kamutas, kokoso miltai, sėmenys, kukurūzų miltai, makaronai, pramoninės kanapės, Patna ryžiai, quinoa, rugiai, sezamas, vasariniai rugiai, saulėgrąžos, paprastieji kviečiai, kviečiai, nesmulkinti grūdai, laukiniai ryžiai, žieminiai rugiai, anyžiai, actas (skaidrus), actas (salyklas), acto rūgštis, imbieras, krienai, muskato riešutas, paprika, pipirai (žalieji), pipirai (raudonieji), pipirai (juodieji), pipirai ( balta), šalavijas, druska, garstyčios, cinamonas, ungurys, austrės, Breitling, Kipper, upėtakis (jūra), krevetės, otas, silkė, omarai, menkė, krabai, krabai, lašiša, skumbrė, midijos, pangasija, ešeriai, lašiša, sardinės, juodadėmės menkės, plekšnės, jūrų lydekos, sidabrinės velnės, jūrų liežuviai, tunai, moliuskai, šamai, anakardžių riešutai, žemės riešutai, lazdyno riešutai, kaštonai, kokosai, makadamijos riešutai, migdolai, braziliniai riešutai, pekano riešutai, Esterhazy II, ananasai, obuoliai , Abrikosai, slyvos, bananai, kriaušės, datulės, braškės, figos, granatai, greipfrutai, lipčiaus melionai, serbentai, vyšnios, kiviai, apelsinai, kraujo apelsinai, papajos, persikai, slyvos, bruknės, svarainiai, razinos, agrastai, vynuogės, arbūzas , vynuogės (mėlynos), vynuogės (baltos), citrina, slyva, klevas, medus, saldainiai, cukrus, cukrus (natūraliai rudas).
Pieno produktai
Sviestas, pasukos, rūgpienis, šviežias sūris, gouda, jogurtas, kefyras, karvės pienas, karvės pieno sūris, avies pieno sūris, ožkos pieno sūris, pienas, grietinėlė, avies pienas, perdirbtas pienas.
Gėrimai
Alus, kola, kava (juoda), romas, arbata (žalia), arbata (juoda), vynas (bendras), viskis.
Gyvūnų plaukai
Ančių plunksnos, auksinis žiurkėnas, žąsies plunksnos, šuo, kanarėlė, triušis, arklys, jūrų kiaulytė, žiurkė, galvijai, avies vilna, balandis, papūgos, ožka.
Augalai
Klevas (Acer sepp.), astras, chrizantema (C. morifolium), jurginas (Dahlia hybrida), sieninė gėlė (Cheiranthus cheiri), auksažolė (Solidago virgaurea), vėdrynas, viržiai (Calluna vulgaris), hiacintas (Endymion non scriptus) (Matricaria chamomilla), dobilai (Triofolium spp.), lubinai (Lupinus polyphyllus), ramunės (Leucanthemum vulgare), narcizai (Narcissus spp.), naujasis belgų astras (aster novi belgii), primula (Primulus), rapsas (Brassica napus) ), rožė (Rosa spp.), tulpė (Tulipa spp.), gluosnis (Epilobium angustifolium), obelis, beržas, kriaušė, bukas (Fagus silvatica), ąžuolas (Quercus robur), alksnis (Alnus glutinosa), uosis ( Fraxinus excelsior), drebulė (Populus tremula), eglė (Picea abies), skroblas (Laburnum anagyroides), skroblas (Carpinus betulus), kaštonas (Aesculus hippocastanum), pušis (Pinus spp.), vyšnia, liepa europ. (Tilia europea), maumedis, amalas, tuopa (Populus spp.), platanalapis (Platanus acerifolia), svarainis, juodasis skėris (Robinia pseudacacia), paprastasis bukas, meskitas (Prosopis spp.), guobos (Ulmus glabra), riešutmedis, karpas. beržas (Betula verrico), aliuminis, gervuogės, braškės, alyvinė (Syringa vulgaris), lazdynas (Corylus avellana), mėlynės, šeivamedžio uogos (Sambucus nigra), jazminai (Philadelphus spp.), serbentai, ligustrai (Ligustrum spp.), tamariskas ( Myrica sp.), kadagiai, gluosniai, gudobelės (Crataegus spp.).
Riebalai
Abrikosų kauliukų aliejus, argano aliejus, agurklių aliejus, skaidrus sviestas, dygminų aliejus, žemės riešutų aliejus, hidrinti augaliniai riebalai, ghi, ajurvediniai sviesto riebalai, kanapių aliejus, lazdyno riešutų aliejus, simondsijų aliejus, kakavos sviestas, kokosų aliejus, moliūgų sėklų aliejus, menkių kepenų aliejus, Camelina aliejus, sėmenų aliejus, makadamijos aliejus, kukurūzų aliejus, migdolų aliejus, margarinas, veganiškas margarinas, aguonų aliejus, nakvišų aliejus, alyvuogių aliejus, palmių branduolių aliejus, palmių aliejus, pekano riešutų aliejus, pipirmėčių aliejus, pistacijų aliejus, rapsų aliejus, jautienos lajus, ricinos aliejus, šaltalankių aliejus, juodųjų kmynų aliejus, garstyčių aliejus, taukmedžio sviestas, sojų aliejus, saulėgrąžų aliejus, vynuogių kauliukų aliejus, graikinių riešutų aliejus.
Žiedadulkės ir žolės
Dilgėlė (Artemisia vulgaris), gyslotis, dilgėlė (Urtica dioica), erškėtis, laukinės avižos (Avena fatua), stiklinės avižos (Parietaria judaica), lygiosios avižos, žąsys (Chenopodium album), vėdrynas (Ranculus spp.), medingosios žolės ( Holcus lanatus), apyniai (Humulus lupulus), bermudinė žolė (Cynodon dactylon), ambrozija (Senecio jacobaea), dygliaknė (Cynosurus cristatus), gaidžio pėda (Dactylis glomerata), kiaulpienė (Taraxum duplidens), rūda (Artiuchpp.) žolė (Agropyron repens), ambrozija (Ambrosia elatior), svidrė (Lolium perenne), svidrė (Anthoxanthum odoratum), rūgštynės (Rumex acetosa), paprastoji nendrė (Phragmites communis), pasukama žolė (Festuca rubra), eraičinas lanceolata), lenkta žolė (Agrostis tenuis), negyva dilgėlė, bromas (Bromus mollis), gyslotis (Plantago major), pievų lapė (Alopecurus prat.), pievinė aviža (Arrhenaterium elatius), motiejukas (Phleum pratense), pievų žolė (Poa pratensis), pievinis eraičinas (Festuca pratensis), pelynas (Artemisia absinthium).
Medžiagos
Medvilnė, formaldehidas, guma, plastikas, oda, nailonas, vilna.
Metalai
Auksas, varis, nikelis, platina, sidabras, cinkas, alavas.
Maisto priedai
E1105 lizocimas, E1200 polidekstrozė, E1201 polivinilpirolidonas, E1202 polivinilpolipirolidonas, E1505 trietilo citratas, E200 sorbo rūgštis, E201 natrio sorbatas, E202 kalio sorbatas, sorbo A1, kalcio sorbatas E, sorbo A1, cidas, E211 natrio benzoatas, benzenkarboksirūgštis, E212 kalis benzoatas, benzenkarboksirūgštis, E213 kalcio benzoatas, benzenkarboksirūgštis, E214 etilo p-hidroksibenzoatas (PHB esteris), E215 natrio etilo p-hidroksibenzoatas (PHB esteris), E216 propilo p-hidroksibenzoatas (PHB esteris), E217 natrio propilo p-hidroksibenzoatas PHB esteris), E218 metilo p-hidroksibenzoatas (PHB esteris), E219 natrio metilo p-hidroksibenzoatas (PHB esteris), E220 sieros dioksidas, E221 natrio sulfitas, E222 natrio vandenilio sulfitas, E223 natrio metabisulfitas, E224 kalio metabisulfitas, E2 metabisulfitas, kalis E224, E226 kalcio sulfitas, E227 kalcio vandenilio sulfitas, E228 kalio vandenilio sulfitas, E230 bifenilas, difenilas, E231 ortofenilfenolis, E232 natrio ortofenilfenolis, ortofenilfenolis, E233 E233 E232 tiabendazolino 3 fortamino 5, 6 , E237 natrio formiatas, E238 kalcio formiatas, E239 heksametilentetraminas, E240 formaldehidas, E242 dimetildikarbonatas, E249 kalio nitritas, E250 natrio nitritas, nitrito p aliejaus druska, E251 natrio nitritas, nitratas, E252 kalio nitratas, nitratas, E252 kalio nitratas, nitratas, kalio rūgštis E2, acetacetas E2,6,0 262 natrio acetatas, acto rūgštis ), boro rūgštis, E290 anglies dioksidas, anglies rūgštis, E322 lecitinas, E420 sorbitolis, sorbitolio sirupas, E421 manitolis, E430 polioksietilenas 8 stearatas, E431 polioksietilenas 40 stearatas, E432 polisorbatas 20, posorbatas 20, E443, E440, E440. 35 polisorbatas 60, E436 Polisorbatas 65, E441 Želatina, E442 Fosfatido rūgščių amonio druskos, E444 Sacharozės acetato izobutiratas, E470 Riebalų rūgščių druskos, E470a natrio, kalio ir kalcio druskos, E470b riebalų rūgščių magnio druskos, E471 mono- ir digliceridai, E472a mono- ir digliceridų acto rūgšties esteriai, E472b mono- ir digliceridų pieno rūgšties esteriai, E472 citrinų rūgšties esteriai mono- ir digliceridų., E472d Vyno rūgšties mono- ir digliceridų esteriai, E472e mono- ir diacetilo vyno rūgšties esteriai, E472f mišrūs acetato ir vyno rūgšties esteriai, E473 cukraus esteriai, E474 cukraus gliceridai, E475 poliglicerolio rūgšties 6 esteriai poliglicerolio poliricinoleatas, riebalų rūgščių propilenglikolio esteriai E477, termooksiduotas sojų aliejus E479, termiškai oksiduotas sojų aliejaus esteris E479b su mono- ir digliceridais, E481 natrio stearoil-2-laktilatas, E482 kalcio laktilatas E483 stearilo tartratas, E491 sorbitano monostearatas, E492 sorbitano tristearatas, E493 sorbitano monolauratas, E494 sorbitano monooleatas, E495 sorbitano monopalmitatas, E510 amonio chloridas (salmiakas), E570 riebalų rūgštys, magnio glutaratas, E20 riebiosios rūgštys (6) mikrofono rūgštis (glutamatas) , E621 mononatrio glutamatas, mononatrio glutamatas, E622 monokalio glutamatas, kalio glutamatas, E623 kalcio diglutamatas, kalcio glutamatas, E624 monoamonio glutamatas, amonio glutamatas, E625 magnio glutamatas, E625 magnio diglutamatas, magnio diglutamatas, E6, 26, magnio diglutamatas dio guanilatas, guanilatas, dikalis E628 guanilatas, guanilatas, E629 kalcio guanilatas, guanilatas, E630 inozino rūgštis, jonizatas, E631 dinatrio jonizatas, jonizatas, E632 dikalio jonizatas, jonizatas, E633 dikalcio jonizatas, E633 dikalcio jonizatas, E633 dikalcio jonizatas, E634 kalcio-63′ kleotidas, E636 maltolis, E637 etilmaltolis, E640 glicinas ir jo natrio druskos, E925 chloras, E926 chloro dioksidas, E950 acesulfamas K, acesulfamas, E951 aspartamas, E952 ciklamatas, cikloheksaniko rūgštis, E953 ISOMALT, E954 MALT, E954 sacharinas, E95TID, E9559 DC, E926, chloro dioksidas. 966 LACTIT, E 967 ksilitolis, laktoferinas, ozonas, vandenilio peroksidas.
Įvairūs
Gliadinas (kviečių-rugių glitimas), histaminas (iš maisto), dulkės, mielės, šamas, ožkos pienas.
Ir daugiau
Kiaušinio trynys, baltymas, vištos kiaušinis, soja, stručio kiaušinis, putpelės kiaušinis ir kt.
Netoleravimai gyvūnams
Maisto produktai
Antis, žąsiena, triušis, elniena, vištiena, veršiena, ėriena, kepenys (ėriena), kepenys (jautiena), kepenys (kiauliena), arklys, kalakutiena, jautiena, kiauliena (virti), brokoliai, žirniai, morkos, bulvės, lęšiai, Kukurūzai, burokėliai, cukinijos, rugiai, kviečiai (Triticum aestivum), avižos, mielės, soros, kukurūzų miltai, ryžiai, sezamas, žuvis (bendrai), lašišos, tunas.
Pieno produktai
Sviestas, pienas, avies pienas.
Riebalai
Kanapių aliejus, kokosų aliejus, saulėgrąžų aliejus.
Ir daugiau
Kiaušinio trynys, baltymas, soja, petražolės, laktozė (pieno cukrus).
* Informacija preliminari, galimi pakeitimai